En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara elverişli şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın kapısı, dünyaarı doğru açılacak şekilde kullanılır.

Sevdiklerimiz arasında pürüz olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sayesinde sizler dâhilin yaşam kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağdaş layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza valör katmayı hedeflemektedir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki erkek sayısını aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların sayısı da insanoğluın çokluğuna bakarak olabilir başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tamam strüktürlarda en az 2 sayı yangın çıkışı bulunması zorunludur. Başkaca konstrüksiyonlarda bulunacak can skorsına sargılı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da geriış gösterecektir.

Sertifikasız yangın kapıları da uygun maliyetli seçenekler Yangın çıkış kapısı istanbul olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir alternatif sunar.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Dairesel tasavvur, bacak izini en aza indirirken gür amudi harekete destur verir ve bu da onu hem ev hem de ticari binalar yürekin tatbik bir seçim haline getirir.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından iane alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin katı aralık opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik cenah ile henüz kesif tasarruf sağlanabilir.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan acil mevki kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı bilcümle ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mütenasip şiddetli nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page